Тенденциите на 2023: Балеринки (СНИМКИ)


Тенденциите на 2023: Балеринки (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Очевидно е, че 2023 е годината на завръщането. Първо, макси полата се върна под светлината прожекторите след годините господство на миди варианта ѝ. На следващо място, смелите бижута от 80-те, по-специално огромните шипове, се завръщат в дневния стил след дълга пауза. Но най-вълнуващо според нас е възраждането на скромните балетни пантофки. Които вече са носени на пълни обороти от редица знаменитости.

Тенденциите на 2023: Кръгла пола

Вдъхновени от класическите балетни палци, балеринките имат дълга история - за първи път добиват известност на модната сцена в средата на 20-ти век. Оттогава популярността на стила се колебае, но благодарение на скорошното възраждане те отново намират място сред актуалните тенденции.

Красотата на балеринките идва в различни форми. Вечната им привлекателност ги прави наистина добра покупка. Плоската подметка е не само спасение за вашите крака, но и ги прави практични за дългите дни на тичане из града, пътуване до работа или просто, когато искате да дадете почивен ден на петите си.

Толкова много дизайнери са се насочили към балеринките, предоставяйки много възможности, когато търсите перфектната форма. Има класически силуети с традиционно заоблено бомбе, квадратни и заострени пръсти и дори възраждане на стилове с еластични каишки, които имитират оригиналните палци. Дори няма смисъл да коментираме колко лесни са за съчетаване - от обикаляне по магазините с тениска и широки дънки до оформяне на елегантен макси силует за вечерта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама