Тенденциите на 2023: Кръгла пола (СНИМКИ)


Тенденциите на 2023: Кръгла пола (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Изминаха 40 дни, откакто Миуча Прада и Раф Симънс закриха Седмицата на модата в Милано с есенната колекция на Prada за 2023. Но визиите на кръглите поли от подиума на Prada се въртят в главите ни без прекъсване.

Полите на Prada погълнаха по-голямата част от вниманието ни, но освен това уличният стил тихомълком веднага направи местенце за кръглите поли като преходен елемент през пролетта. В социалните мрежи вече видяхме много инфлуенсъри, носещи пухкави сиви поли с координиран блейзър, прибран с широк кожен колан. Джени Уолтън, модният илюстратор и инфлуенсър, показа вдъхновяваща колекция от кръгли поли, които комбинира в невероятни визии в Ню Йорк и Париж.

Как да носите деним през пролет '23 (СНИМКИ)

Proenza Schouler показа кожена кръгла пола с кашмирен суичър, за да придаде по-елегантно усещане и малко характер. Khaite оформи сатенената си кръгла пола с тънко поло по тялото за намигване към 90-те.

Всички тези поли, без значение от материята и цвета, съчетават различни епохи и дрес кодове. Те са смесица между визия и усещане. Когато се разхождате в изящна кръгла пола, усещането за движение ще ви накара да се усмихнете. Не е ли това, за което всички жадуваме, когато добавяме нова дреха към нашия стил?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама