4 стилни съвета как да носите пола и суичър като звездите


4 стилни съвета как да носите пола и суичър като звездите
Снимка: Getty Images

Всеки път, когато търсим начин да разнообразим дрехите, които вече притежаваме, е добра идея да импровизираме с неочаквани комбинации. Не само, че тези съчетания ни помагат да бъдем креативни и да дефинираме личния си стил, те също отварят очите ни за всички начини, по които можем да носим дрехите. Знаменитостите (и техните стилисти) също обичат да правят това и напоследък мнозина носят уютно изглеждащи суитшърти с бляскави, луксозни поли.

На теория звучи странно, но тази идея крие много смисъл. Тъй като двата стила са толкова контрастиращи, те в крайна сметка се балансират взаимно, като предпазват цялостния външен вид от небрежно или твърде празнично звучене. Това означава, че ще работи за много различни събития.

Меган Трейнър, Чарлийз Терон, Дуа Липа и Шей Мичъл популяризираха тази удобна и сладка комбинация, предоставяйки ни много вдъхновение и начини да я изпробваме със собствените си дрехи.

Мислете монохроматично

Лесен начин да „разтърсите“ тази тенденция е чрез координиране на цветовете. Съчетаването на суичъра или пуловера с полата ви ще направи това съчетание да изглежда по-рационализирано.

Прегърнете Schoolcore

Ако блясъкът не е вашият стил, заложете на спретнатия вид, съчетавайки стандартно кръгло деколте с дълга карирана пола и бели чорапи.

Експериментирайте с обувки

Въпреки че чифт класически токчета ще издигнат тоалета ви на друго ниво, кецовете или други равни обувки са безпроблемни алтернативи, които ще направят нещата да изглеждат по-небрежни.

Преосмислете своя топ

Въпреки че суичърите и лъскавите поли определено са дуетът на сезона, важно е да ги съчетаете с всичко, което работи за личния ви стил и събитието. В някои случаи това може да означава да носите по-традиционен пуловер без ръкави или да посегнете към обикновена бяла тениска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама