Стилни начини да носите жилетка този сезон


Стилни начини да носите жилетка този сезон
Снимка: iStock/Guliver

Панталони, каубойски ботуши и кожени якета може да са топ есенни тенденции в момента, но има един основен елемент от гардероба за хладно време - масивната жилетка. Тези уютни, топли плетива са дрехите, към които посягаме година след година. Но кой е най-добрият начин да носите традиционна жилетка и същевременно да сте в крак с тенденциите? Ето 5 супер стилни модни визии, които нямаме търпение да облечем възможно най-скоро.

1. Жилетка в ролята на топ

Оформянето на жилетка по този начин беше микро тенденция, която забелязахме по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември. Опитайте да закопчаете само горните няколко копчета на вашата жилетка, но ако показването на много кожа не ви харесва, облечете дънки с висока талия.

2. Традиционни плетки с интересни елементи

Без значение от сезона, ние обичаме всяка визия от гардероба на Блеър Уолдорф, но има начин да прегърнете тенденцията „Plazacore“, без да изглеждате като богати наследници. Насочете се към тъкани жилетки в неутрален цвят с малки детайли от перли или мъниста по деколтето. Тъй като жилетката говори сама за себе си, можете да сте по-обрани с аксесоарите.

3. Жилетки с изявление

Всички най-модерни визии в момента имат едно общо нещо: двойственост и шик. Комбинирайте моногромен тоалет в предпочитан от вас цвят с някоя пищна, крещяща и привличаща вниманието жилетка.

4. Плетива в комплект

Комплектите, състоящи се от жилетка с координирани плетени панталони, ще виждаме навсякъде напоследък. И определено има защо!

5. Жилетка вместо рокля

Жилетките, които могат да служат и като халати, са важна част от гардероба. Но ние обичаме този луксозен обрат! Можете лесно да носите подобен аутфит на работа с чорапогащник отдолу, но същевременно да се чувствате комфортно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама