Тенденциите на 2022: Макси дънкова пола


Тенденциите на 2022: Макси дънкова пола
Снимка: Getty Images

Миниполите доминираха на подиума и в уличния стил няколко сезона, но дизайнерите започнаха да се отдалечават от закачливите модели. За есен/зима 2022/23 тенденциите повеляват макси пола от деним! И ако първата ви асоциация е Бритни Спиърс или Дженифър Анистън, вие сте на грешен път. Този сезон става дума за шик, прилепнали модели, които са създадени да ласкаят всички форми и височини.

Вижте още: 4 тенденции при пуловерите за есен/зима 2022/23

Всеки сезон дизайнерите ни примамват с нови начини да носим деним, но последните шоута бяха изцяло посветени на дългите поли. И то толкова дълги, че понякога служеха като метла на подиума!

Докато избягвате кален терен, можете да заложите на моделите с висока талия на Burberry и полите със състарен деним ефект, които ни показаха от MM6 Maison Margiela и GCDS.

Инфлуенсърите очевидно бяха вдъхновени от това, което видяха на модните подиуми и техните итерации не закъсняха. Скандинавската инфлуенсърка Пернил Тайсбаек носи макси поли без прекъсване тази година, а Джиджи Хадид отскоро е в редиците на феновете на тренда.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама