4 тенденции при пуловерите за есен/зима 2022


4 тенденции при пуловерите за есен/зима 2022
Снимка: iStock

Времето за пуловери официално е при нас и с него идват нови тенденции, в които да се сгушите, докато температурите продължават да падат. Вярно е, че никога няма да сгрешите с класически кашмирен пуловер или овърсайз жилетка, но има някои стилове, които изглеждат много по-модерни и свежи от други. И така, ето кои са най-добрите тенденции при пуловерите за есен/зима 2022.

1. Рибарски пуловери

Рибарските пуловери, известни още като пуловери Аран, произхождат от едмоименните острови точно до западния бряг на Ирландия и традиционно се изработват от небоядисана овча вълна, която има кремав, почти бял оттенък. Мислете за това като за най-добрия начин да прехвърлите „бабешката естетика“ към есента.

2. Дизайни с яка

Тази тенденция набира скорост от поне две години и не показва признаци за скорошно изчезване. Докато миналата година видяхме повече жилетки и яки в стил Питър Пан, тази година всичко води към поло деколтето. Носят се почти по същия начин като класическото V-образно деколте, но яката им придава допълнителен характер.

3. Класически райета

Класиката се завръща, тоест емблематичната плетка на бретонско райе в бяло и тъмносиньо. Не е нужно да носите само традиционна кройка, но се опитайте да не се отклонявате твърде много от оригинала. Черно-бели варианти, поло яки или буфан ръкави определено имат място в гардероба ви, но избягвайте по-смели цветови комбинации.

4. Текстурирани плетива

Няма голямо значение дали предпочитате пухкави ангорски или по-нежни плетива, стига вашият пуловер да има 3D ефект, със сигурност ще е в тенденциите. Текстурата обаче трябва да идва от действителния материал, а не от някакъв ефект, така че изберете пуловери с по-сложни плетеници вместо пришити лепенки, пайети или помпони.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама