Най-модерните дамски чанти за есента на 2022 г. - топ 5 предложения


Най-модерните дамски чанти за есента на 2022 г. - топ 5 предложения
Снимка: ccc.eu

Есенните дни вече са пред нас и това изисква да ускорите със задължителните стилове на дамски чанти за новия моден сезон. Независимо дали предпочитате определен силует на чанта или сте от хората, които притежават набор за всеки повод, сезонните дебюти обхващат голямо разнообразие от класически стилове големи чанти през рамо до мини дамски чанти. И тъй като температурите започват постепенно да падат, е време да помислите как да дадете на ежедневния си външен вид така необходимия тласък. Най-новите тенденции в чантите за есен 2022 г. ще Ви помогнат да освежите визията си за нула време с тези топ предложения

Големите бохо чанти

Добрата чанта е от съществено значение, но дизайнът и силуетът, които избирате, ще се различават според повода и личния вкус. Ако искате винаги всичко да Ви е под ръка, ще се радвате да откриете, че сред най-модерните дамски чанти този сезон е голямата бохо чанта през рамо, предлагаща  достатъчно място за всичките Ви лични вещи.

Според дизайнерите това е една от най -добрите дизайнерски чанти за работа. Въпреки че този силует се предлага в многобройни цветови гами, светлокафявите нюанси запазват външния вид на времето и го правят предпочитан избор за ежедневието.

Бохо чантите, които са били модерни и през 70-те години на миналия век, са класически есенни дамски чанти. Както казахме, те са достатъчно големи, за да поберат в себе си допълнителни слоеве, като например топъл плетен шал и шапка, което е идеално в предвид намаляващите температури през есента и зимата. Марки като Gino Rossi и Jenny Fairy предлагат страхотни модели на достъпни опции. Изберете топло кафяво, класическо черно или зимно хладно кремаво за максимална гъвкавост и ги съчетайте с високите си зимни ботуши до коляното.

Елегантните мини чанти и парти чанти в топ 5 предложения за най-модерни дамски чанти за есен 2022

Дамските мини чанти през рамо придават нежна нотка на всяко облекло. През есенния сезон дизайнерите разшириха продуктовите си линии с шикозни малки дамски чанти с кожени дръжки или дръжки под формата на семпла ситна верига.

Вечната класика е малката черна чанта, която е като малката черна рокля. Всяка дама трябва да има поне една в гардероба си. Елегантните кожени силуети са запазена марка на брандове като Gino Rossi, Jenny Fairy, DeeZee и др. Дамите, които не са любителки на класическото черно, могат да се насладят на богата палитра от цветове. Въпреки че не е най-практичната дневна чанта, луксозното ѝ излъчване създава изключително изчистен външен вид и предлага свежо измерение за вечерна дамска чанта през рамо, докато се насочваме към парти сезона.

Парти чантите направиха дългоочаквано завръщане още през лятото на 2022 и изглежда, че все още са силни за есенно-зимните тенденции. В крайна сметка, кой може да устои на малко блясък? Особено трогателна тенденция, докато се втурваме към празничния сезон, акцентите включват силуета на полумесец, каквито се предлагат от марката Gino Rossi в класическо черно, бежово и кафяво.

Сред тези предложения няма как да не добавим стилните мини плетени чанти под формата на клъч на Jenny Fairy в класическо черно и пастелно лилаво. Тази модна тенденция е свързана изцяло с поддържането на микропрофил и е продължение на очарованието на дизайнерите да правят чанти възможно най-малки.

Всички изброени марки на големи и малки чанти през рамо могат да бъдат открити в електронния магазин на ССС и в търговските им обекти в големите областни градове. Освен модерните за сезона чанти през рамо там ще намерите още и голямо разнообразие от всякакви дамски, мъжки и детски чанти, както и различни модели обувки за есенно-зимния сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама