Модната еволюция на: Сара Джесика Паркър (СНИМКИ)


Модната еволюция на: Сара Джесика Паркър (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Малко звезди в холивудския свят могат да се похвалят с толкова дълга и плодотворна кариера като тази на Сара Джесика Паркър. Днес звездата е най-известна с това, че играе ролята на Кари Брадшоу в „Сексът и градът“, но Паркър играе още от дете. Нейната първа роля е на театралната сцена, изпълнявайки заедно с четирима от нейните братя и сестри продукцията на Сейнт Луис на "The Sound of Music".

Вижте още: Цветовете, които ще са хит тази есен

Любимата ни актриса успя да се наложи като символ на стил и женственост и в реалния живот. Разбира се, всяка модна еволюция изисква доста години работа и стотици съвети от модни стилисти. Затова днес ви каним да надникнете в гардероба на Сара Джесика Паркър доста преди да се превърне в емблематичен и, разбира се, след това.

Преди

В началото на кариерата ѝ, стилът на Сара Джесика Паркър изглежда хаотичен и объркан. Тя доста често съчетава ярки цветове по безумен начин, а роклите, с които се появява на червения килим, са от странни материи. Стилът ѝ може да бъде определен като посредствен, но пък се вижда и огромното желание за оригиналност и бягство от "стандартите" на червения килим.

Сега

С годините ара Джесика Паркър успява да се превърне в изящен лебед, символ на стил и елегантност. Актрисата вече се е научила, че дори и най-ярките цветове могат да изглеждат феноменално, стига да са комбинирани правилно. Тя продължава да се отличава от тълпата, рядко може да бъде видяна в черни мини рокля или друга класика. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама