Цветовете, които ще са хит тази есен според Пантон


Цветовете, които ще са хит тази есен според Пантон
Снимка: iStock

Що се отнася до тенденциите при цветовете, Институтът Пантон знае всичко. Определяйки какви нюанси ще видим на и извън модния подиум, докладите за тенденциите са от ключово значение, за да знаем какво можем да очакваме. А ако трябва да сме честни, тази есен е доста забавна комбинация от живи, ярки и неочаквани тонове. Така че, независимо дали сте живели в Барби розово през цялото лято, или сте избрали по-фините нюанси, ето кои са най-добрите цветове на Pantone за идните месеци.

Вижте още: Тенденции при чантите за есен 2022 (СНИМКИ)

1. Amazon

Множество нюанси на зелено бяха забелязани по време на Седмицата на модата в Ню Йорк миналия септември, но един оттенък се появяваше по-често от останалите. Зеленото Amazon на Pantone беше най-популярното и очакваме скоро да го виждаме навсякъде. Красотата на този специфичен нюанс е, че е ярък, без да е прекалено смел, и лесно се комбинира както с неутрални, така и с други цветове.

2. Rose Violet

Barbiecore беше една от най-горещите тенденции на лятото и определено ще продължи и през есента, но с малко по-стилен привкус. Розовото на Барби ще бъде заменено от Rose Violet. Определено не е за хора със слаби сърца, но е по-лесно да се носи, отколкото си мислите.

3. Nosegay

За тези, които предпочитат финте цветове, розовото Nosegay е много по-гъвкаво и по-лесно за комбиниране. Името идва от дума, която произхожда от 1400 г. и се отнася до малък букет цветя. И въпреки че винаги можете да заложите на вълнена пола или закачлива мини рокля в розово Nosegay, ние обичаме противопоставянето на по-структурирани силуети като костюми и прави панталони, например.

4. Caramel Cafe

Не всяка цветова тенденция тази есен е смела и ярка. Caramel Café е само един от шепата зашеметяващи неутрални цветове, които могат да помогнат на вашия гардероб да изглежда изключително луксозно. Топлият кафяв оттенък напомня за лате с тиквени подправки и хрупкави джинджифилови бисквитки, така че защо да не заложите на тези вкусни вдъхновения, съчетавайки ги с други възхитителни нюанси като ябълково червено или синапено жълто?

5. Orange Tiger

Искате нещо малко по-привличащо вниманието? Тогава Orange Tiger определено е правилният начин. Всъщност бихме казали, че това е един нюанс, който заслужава подход „повечето е повече“, затова заложете изцяло на костюм, панталон с широки крачоли или миди рокля, когато можете.

6. Arctic Wolf

Този мръснобял нюанс е не само универсален цвят, но на практика е вечен. Ние го харесваме особено на плетиво, тъй като има повече дълбочина и може да изобрази текстурата по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама