4 идеи за есенни офис визии с бели кецове


4 идеи за есенни офис визии с бели кецове
Снимка: iStock

Темата за офис облеклото е една от любимите ни теми за разговор. Тази мода не само ви дава шанс да носите нещо, което не бихте носили всеки ден, но и ви позволява да смесвате малки части от себе си по пътя. А пък и винаги е важно да се чувствате добре в това, което ще носите през по-голямата част от седмицата.

Междувременно, офис обувките са съвсем различна тема. Равни обувки, мокасини, котешки токчета - вариантите винаги са малко плашещи и честно казано неудобни. За щастие, на помощ идват белите кецове! Добрите офис маратонки са свързани със стил, форма и гъвкавост. Ето и как да ги комбинирате.

1. Класика от бяла риза и панталон

Това офис облекло е наистина вечна класика, затова не е изненада, че започваме да го виждаме все по-често и през почивните дни. Разбира се, що се отнася до панталоните, имате широко поле на изява – с подгъв, чарлстон, черен или бежов.

2. Удобна рокля-пуловер и кожено яке

Роклите тип пуловери са на мода в момента и в комбинация със стилен блейзър или кожено яке за по-хладните дни гарантирано ще изглеждате невероятно.

3. Пуловер и миди пола

Който върна миди полата на мода, трябва да бъде награден. Тя може да се комбинира с пуловери, суичъри и най-различни поло модели. А комбинацията с бели кецове определено е печеливша.

4. Неутрали

Изцяло неутралното облекло е като стар трик от шапката на фокусника. Не можете да изберете какво да облечете? Е, няма как да сбъркате с бежови и кафяви тонове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама