Как да носите спортно облекло в офиса тази есен


Как да носите спортно облекло в офиса тази есен
Снимка: Instagram

Може би най-добрата част от работата от вкъщи е възможността да носите каквото искате (в рамките на разумното) в „офиса“ (известен още като кухненската или холната маса). Сега, когато доста хора се връщат по официалните си бюра, е малко трудно да се откажем от удобния си начин на живот. Компромисът, изглежда, е да се научим да „работим” със спортното облекло.

Какво е „Workleisure“?

Точно както подсказва името, това е хибрид от подходящo за офиса облекло и дрехи за свободното време - кашмирени блейзери със свободни кройки и структурирани джогъри.

Разбира се, не можете просто да се явите на работа в удобен анцуг с токчета и да смятате вида си за успешен. Определено има някои трикове и правила за “workleisure”.

1.Придържайте се към неутрални и монохромни съчетания - черно, шоколадово кафяво, тъмно зелено, дори светло синьо изглеждат по-професионални от колежанското сиво.

2. Не залагайте на нищо прекалено стегнато или прекалено хлабаво. И двата елемента изглеждат непрофесионално.

3. Използвайте аксесоари. Добавянето на кафяв кожен колан към уютна плетена рокля или перлени обеци, в комбинация с черен суичър издигат “workleisure” на ново ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама