5 неписани правила за носене на минипола през 2022


5 неписани правила за носене на минипола през 2022
Снимка: iStock

Миниполите се подготвят да бъдат основен артикул през 2022 година. И противно на това, което може би си мислите, тези дължини не са подходящи само за дребни, слаби жени или тези под 25-годишна възраст— те могат да изглеждат шик на всяка фигура, при положение, че знаете най-важните правила. Ето ги и тях.

1. Нито тесни, нито широки

Как точно изглежда идеалната минипола? Помислете за силата на А-линията. Полите, които са твърде широки, например плисираните, изглеждат много младежки, а прилепналите тип молив са прекалено секси за ежедневието. Потърсете мини от структурирана материя, която се отдалечава от бедрата за перфектния баланс между свободно и вталено.

2. Избягвайте ултра миниполите

Не трябва да рискувате бельото ви да се вижда си всеки път, когато седнете. Това важи особено за високите жени. Потърсете поли, които стигат около педя над коляното - те изглеждат също толкова актуални, без да излагат твърде много кожа на показ.

3. Комбинирайте с дълъг блейзър

Комбинацията от тренчкот или блейзър и минипола създава илюзията за допълнително покритие, без всъщност да покрива краката ви.

4. Монохромът винаги е добра идея

Наслояването на светли тонове помага да удължите торса си и да гарантирате, че пропорциите ви изглеждат правилни въпреки късата дължина на полата. Още един трик за удължаване на силуета? Изберете ботуши (за предпочитане с равна подметка или нисък ток) в кафяво или бежово – това ще създаде впечатление за по-дълги крака.

5. Заложете на ниски обувки

Високите токчета могат да изглеждат супер секси с минипола, но за ежедневна визия са просто прекалени. Равните подметки са не само по-лесни за ходене, но също така ще ви помогнат да поддържате пропорциите си под контрол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама