5 макси поли, които да носите тази пролет


5 макси поли, които да носите тази пролет
Снимка: iStock

Миди дължините доминират на сцената на полите от години, но времената се променят. Миналата година, когато светът започна да се отваря отново, видяхме „метеоритен възход“ - без да е игра на думи - в мини полите, тъй като поклонниците на модата възвърнаха блясъка и отново въведоха непрактичността в гардеробите си. Но какво крие бъдещето на полите през този сезон? Е, ако Седмиците на модата за пролет/лято 2023 са нещо, което повдига завесата към тенденциите, то тогава макси полите ще бъдат на мода!

Мет Гала 2023: Най-добре облечените звезди (СНИМКИ)

Ключови марки като Calvin Klein и Acne подкрепят кройката в стил на Y2K. Нейната популярност е допълнително подсилена от Instagram инфлуенсърите, които носят тоалети с макси поли от септември, когато дизайнерите дебютираха с колекциите си. Съвпадение? Няма такова нещо. И така, кои са моделите, които трябва да имате в гардероба за пролет 2023?

1. Основна макси пола

Ако се съмнявате, върнете се към основите. Какво може да бъде по-просто от пола-тръба? Макси дължините правят тази пола да изглежда много по-елегантно и луксозно.

2. Плетена

Полите с А-линия или кръгла форма не са просто забавни, когато се завъртите в кръг. Те също така създават красив силует - такъв, който става още по-въздействащ в макси дължина. Моделите с букле се чувстват особено модерни, докосвайки се до минималната естетика.

3. Дънкова

Нещото, което най-много харесваме в денима, е колко лесно улеснява сглобяването на тоалет, така че защо не помислите за покупка на такава пола? Ако се притеснявате да не бъдете обвити в плат, потърсете дънкови макси поли с предни или странични цепки.

4. Плисирана

Плисираните поли никога не излизат от мода, но след като утихнаха през последните няколко години, те определено затвърдиха статута си на must-have тази година. И да, има и много макси варианти!

5. Копринена

Между 90-те и макси тенденциите, които бяха очевидни на подумите за пролет/лято 23, беше неизбежно копринените поли да не се появят отново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама