5 тенденции при обувките за пролет 2023


5 тенденции при обувките за пролет 2023
Снимка: iStock/Gulier

Макар все още да не смеем да приберем зимните си обувки, вече сме нетърпеливи да разгледаме моделите с оголени глезени, които обещават високи температури. Добрата новина е, че всички тенденции при обувките за пролет 2023 са доста разнообразни. Ето на какво можете да заложите.

Как да носите бял деним през пролет '23 (СНИМКИ)

Масивни платформи

Ерата на масивните обувки далеч не е приключила, както доказват колекциите на Proenza Schouler, Fendi и Jonathan Simkhai. Независимо дали става въпрос за плоска форма, танк или обемен блоков ток, определено се вижда изпъкналия силует, който отговаря на всяка естетика.

Отворени пръсти

Ще се окаже ли връщането на Y2K най-дългото възраждане на всички времена? Може би. Дизайнерите продължават да ни заливат с носталгични хитове като обувките с отворени пръсти.

Ъглов ток

Острият ток преди беше синоним на Balenciaga, но сега всяка марка прави своя собствена гледна точка на ъгълния ток. Има геометрични токове на Bottega Veneta, платформи и мулети на Proenza Schouler и елегантни стилове с каишки на Ferragamo.

С каишки

Mary Janes може би е единствената тенденция в обувките, с която всички могат да се съгласят, че е редно да остане за пролетта. Моделите на Prada и Miu Miu изобщо не показват признаци да се оттеглят от светлината на прожекторите.

Капси и остри детайли

Клубът на лошото момиче е отворил врати! Когато решите да се обърнете към своята бунтарска страна, помислете за съпоставянето при оформяне - пънк балеринки с нежна феерична пола, например.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама