6 бюти тренда, които да пробвате тази пролет (СНИМКИ)


6 бюти тренда, които да пробвате тази пролет (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Необузданото експериментиране тази година явно е най-голямата цел на индустрията за красота. Независимо дали става въпрос за завръщането на ретро стила от 70-те, или смелостта на 90-те, 2023 е обещаваща за всички, които искат да направят своя стилен дебют или просто да пробват нещо различно. Така че не се страхувайте да поемате рискове. Ето кои са трендовете, които да пробвате тази пролет.

4 бюти тенденции от TikTok, които да опитате

1. Тънки вежди

Популярната тенденция за красота от 90-те се завръща, но този път с фънки привкус. Подобно на певицата Doja Cat, трансформирайте традиционните тънки вежди в произведение на изкуството, като добавите рисунки или други акценти. Красотата никога не е била толкова забавна.

2. Руж за носа

Ако искате да подобрите уменията си за контуриране, това е за вас. Тенденцията за руж върху носа, която създава визия на целуната от слънцето кожа, набира популярност от миналата година и обещава да подчини 2023!

3. Фалшиви торбички под очите

В преследването на естествената красота изкуствените торбички под очите се превърнаха в тенденция в TikTok. Използвайки лилави, сини и червени сенки за очи, мнозина жени оцветяват мними торбички под очите, за да създадат по-естествен и семпъл вид.

4. Размазана очна линия

Оставете на Аврил Лавин да върне тази тенденция. Забравете за перфектните котешки очи на очна линия тип русалка. Тенденцията за 2023 е размазана очна линия, така че не е нужно да сте експерт. Колкото по-смело, толкова по-добре.

5. Ретро коса

Ретро блясъкът се завръща, този път препращайки към десетилетия като 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Най-лесният начин да постигнете това е с драматична коса.

6. Грим в обратен ред

Ако някога сте се чудили каква е тайната на знаменитостите за постигане на естествено изваяно лице, имаме отговора. Гримьорът на Кендъл Дженър разкри, че тайната е обратният грим. Техниката е да започнете с контура, след това да скриете с коректор и след това да смесите всичко заедно с малко количество фон дьо тен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама