Как да носите бял деним през пролет ‘23 (СНИМКИ)


Как да носите бял деним през пролет ‘23 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Белият деним е перфектната комбинация от елегантно и утилитарно излъчване, незабавно освежаващ гардероба ви в топло време и осигуряващ лесен стил, независимо от повода. Ето няколко стилни начина да го носите тази пролет.

Със сако

Не е нужно белият деним да е запазена територия на вашия „уикенд гардероб“– има няколко комбинации, които са по-елегантни от неутралните тон в тон. Ако добавете блейзър с класическа кройка в перфектния нюанс на коняк или кемъл, получавате истинска основна част от гардероба.

4 тенденции при чантите за пролет 2023

Проблясък на цвят

Шикозно и свежо, бялото от горе до долу е идеалната палитра, когато грее слънце. Този външен вид предразполага към красиво изрязани дънки, така че започнете с дънки с прав крачол и висока талия. Съчетайте с класическа риза с копчета, прибрана в талията и добавете поп цвят – обувките с токчета като чифта „Camparimu Jewel 70“ на Manolo Blahnik незабавно ще издигнат бялото дуо.

Класически монохром

Има няколко по-емблематични дуета от дънки и кожено яке, като единият от тях е класическият деним аутфит. Актуализирайте визията за топлите месеци, сменяйки сините дънки с чисто бели – в края на краищата монохромното е най-трайната палитра от всички.

Като яке

За да внесете утилитарния стил във вашия външен вид, без да обличате чифт дънки, чисто бялото дънково яке е отговорът. Перфектно допълнение към гардероба за топло време, стилът се докосва до любимата на SS23 носталгия, така че търсете свободна кройка с класически детайли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама