Тенденциите на 2021: Ретро дънки от 90-те


Тенденциите на 2021: Ретро дънки от 90-те
Снимка: Instagram

Още една от водещите тенденции през новата година ще премине под знаковата фраза „Всичко ново е добре забравено старо”. Става дума за един много любим и ласкателен модел дънки от 90-те. Да, със сигурност нищо ново на хоризонта, предвид че само преди няколко сезона бяха на мода “mom jeans” от същия 90-тарски период, но пък, както може би се сещате, тези дънки отиваха само на дамите с изваяни и дълги крака.

За щастие, моделът, за който говорим днес, може да направи чудеса с цялостната визия, да прибере коремчето и да издължи визуално долната част на тялото.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: РЕНЕСАНСЪТ НА СУИЧЪРА

Тези дънки все още си нямат конкретно име, с което да се подвизават в модния свят, но няма начин да ги объркате. Изработени от доста твърд памучен деним с наистина нулево разтягане, те се характеризират със средно висока талия (1-2 пръста под пъпа), гол глезен, тесни са около бедрата и имат леко разширение под коляното. Този силует е наистина идеален за дами с всякакви размери, а и може да се носи с абсолютно всичко – от кецове до елегантни блейзъри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама