5 модела дънки, които са тотален хит в момента


5 модела дънки, които са тотален хит в момента
Снимка: Instagram

Дънките отдавна не са просто панталони от деним, които носим, защото са удобни и лесни за комбиниране. Те са начин да изразим себе си, затова и нивото на креативност, що се отнася до тенденциите при тях, отдавна е достигнало нови измерения. Ето и кои са някои от най-актуалните модели, които си заслужава да грабнете веднага.

С бродерии

Нека изпълним оставащите месеци от зимата с малко настроение и цвят, благодарение на актуалните за сезона бродерии и апликации. Гарантираме ви, че един чифт малко "по-разчупени" дънки са добре дошли в гардероба на всяка една жена, а и ще са все така актуални и през пролетта, особено ако заложите на декорация с перли.

Смъкнати дънки а ла 90-те

"Торбестите" дънки определено се налагат все повече и вече можете да ги видите на почти всяка витрина. Това е актуалният вариант на познатите ни до болка "бойфрендки", като в тях можем да доловим и една носталгична нотка към модата на 90-те.

Дънки над глезените

Може и да ви се струва леко налудничава тенденция за студените зимни месеци, но голяма част от дизайнерите заложиха на дънките над глезените в Седмиците на модата. Предимството на този модел е, че изглежда и стилно, и небрежно, съчетан с чифт боти.

Дънки с волани

На пръв поглед може да ви изглеждат демоде и сигурно ще си кажете "няма начин", но определено заслужават да им дадете шанс. Вариациите за декорация са наистина много, но ние ви препоръчваме да пробвате с "накъдрени" краища. Изглеждат интересно, съчетават се страхотно с изчистени обувки на висок ток, а могат да прикрият и някой друг килограм, поставяйки фокуса върху прасеца.

Супер тесни дънки

Почти всяка жена има в гардероба си традиционен скини чифт. По-особеното този сезон е, че дънките трябва да са толкова тесни, почти на границата със спортен клин. Разбира се, тази тенденция като че ли е създадена за дамите с перфектни мерки. В случай, че не можете да се похвалите с такива, винаги може да отвлечете вниманието с няколко дълбоки цепки, които продължават да са все така обичани от дизайнерите.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама