5 неща, които да имате предвид, когато носите дънки с висока талия


5 неща, които да имате предвид, когато носите дънки с висока талия
Снимка: iStock

Може би сте забелязали, че в модата всичко е кръговрат. Често ставаме свидетели на тенденциите от 80-те и 90-те години, които се връщат с гръм и трясък. Една от дрехите, които се върна под светлината на прожекторите през последната година, е панталонът с висока талия. Този стил помага да се подчертае силуета и да се удължат визуално краката. Колкото и да са ласкателни тези дънки, трябва да вземете предвид някои особености при комбинирането.

4 НАЧИНА ДА НОСИТЕ БЛЕЙЗЪР ТОЗИ СЕЗОН

1. Носете по-къси дрехи отгоре

Идеалният начин да носите тази дреха е да покажете талията. Късите дрехи се комбинират добре с панталони с висока талия, защото ви позволяват да демонстрирате приятен силует. Дори пуловерът ви да не е кроп модел, не ви пречи да подпъхнете малка част отпред.

2. Завържете риза на възел

Ако искате да носите овърсайз риза, завържете възел на кръста. Това може да бъде отпред или отзад. Ризата закопчайте до първото копче на дънките, а след това навийте двете страни на дрехата, за да ги завържете.

3. Добавете слоеве

Един от начините да носите дънки с висока талия, е да създадете слоеве, които да подчертаят фигурата ви. Можете да добавите жилетка до под дупето или структуриран блейзър. Уверете се, че топът отдолу е къс или го пъхнете в панталона.

4. Изберете правилния размер

Панталоните, които са твърде тесни, няма да ласкаят фигурата ви. Ако пък са твърде широки, ще добавят ненужен обем. Уверете се, че ви стоят добре и помислете за подгъва отдолу.

5. Покажете обувки

Панталоните с висока талия много си отиват с токчета, тъй като удължават краката. Уверете се, че линията на подгъва не скрива обувките ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама