4 актуални начина да носите блейзър този сезон


4 актуални начина да носите блейзър този сезон
Снимка: iStock

Има някои есенни тенденции, към които се връщаме година след година - боти до глезена, дънки, кашмирени плетива. Смятаме, че е крайно време блейзърите да бъдат включени в този списък, защото винаги присъстват в гардероба ни под една или друга форма. Може да “произхождат” от традиционния офис костюм, но блейзърите вече са многофункционални елементи и могат да се носят по всякакъв начин. Ето няколко актуални варианта, по които можете да ги носите.

5 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ЧАНТИТЕ ЗА ЕСЕН 2021

1. Блейзър с анцуг

Комбинирането на удобни панталони със структуриран блейзър е почти най-нашумялата естетика през 2021 г. Но това не означава, че всяка комбинация ще работи. Придържайте се към панталони, които прилепват по глезена, а не се разширяват в долната част.

2. Кроп модели

Тази неочаквана тенденция беше навсякъде по подиумите за есента на 2020 година, но в средата на пандемията много малко хора посягаха към такива структурирани стилове. Сега, цяла година по-късно, трендът най-накрая излезе на улицата.

3. С широк панталон

Може и да е комбиниран като костюм, въпреки че не е задължително. Монохромният външен вид, съчетаващ вълнен блейзър с дънки или панталони в същия оттенък, работи изключително добре.

4. Кожен вариант

Изкуствената кожа изживява голям момент за есен/зима 2021 с панталони, рокли, поли и, разбира се, блейзъри, които са много търсени. По-свободните кройки и овърсайз силуети са моделите, към които трябва да се насочите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама