4 хит тенденции при обувките за есен 2021


4 хит тенденции при обувките за есен 2021
Снимка: iStock

Не ни разбирайте погрешно - обичаме да носим сандали през лятото, но сме в истинска еуфория заради сезона на ботушите. И сме сигурни, че не сме единствените, които искат да притежават всеки велурен чифт боти в различен цвят! Ето четири тенденции при обувките, които се откроиха със стил, функционалност и не на последно място – удобство.

СИГУРНИ ЗНАЦИ, ЧЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОСВЕЖАВАНЕ НА ГАРДЕРОБА

1. Ниски платформи

Ниските платформи (до 5см) ви позволяват да добавите малко височина, без да претоварвате свода. Като цяло, добре е да се ориентирате към тези сантиметри, тъй като по-високите променят начина ви на ходене, което може да доведе до по-малки крачки и по-голям натиск върху възглавничките на стъпалото.

2. Боти челси

Независимо дали говорим за боти или ботуши, моделите Челси с ниски и дебели подметки предлагат достатъчно място за пръстите,което намалява вероятността от развитие на неврома на Мортън (мускулен проблем, който причинява болка в пръстите на краката).

3. Пухкави чехли

Когато казвате на приятелите си, че „почти сте стигнали”, а все още не можете да излезете от вкъщи, какви по-добри обувки от тези пухкави красавици? Преди температурите да спаднат рязко, помислете за всички възможни комбинации с тези топли чехли - от рокли пуловери до черни дънки и кожено яке.

4. Класически „Пени” лоуфъри

Лоуфърите изживяват своя голям момент, независимо къде се намирате. Нюйоркчани не губят време да включат тези класически обувки, подходящи за всеки гардероб през есента на 2021 г. По европейските ревюта пък ги видяхме комбинирани с плътни чорапи, панталони, дънки и миди поли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама