Сигурни знаци, че имате нужда от освежаване на гардероба


Сигурни знаци, че имате нужда от освежаване на гардероба
Снимка: iStock

Що се отнася до самочувствието и начина, по който се появявате пред света, наличието на актуален и подходящ гардероб е от ключово значение. И въпреки че не е необходимо да харчите цяло състояние или да инвестирате в дизайнерски артикули, абсолютно заслужавате да се чувствате страхотно в дрехите, които носите всеки ден. И ако подозирате, че е дошло време да направите „чистка”, тези 5 знака ще ви уверят, че е време за промяна.

1. Гардеробът ви е пълен, но ви трябват 30 минути, за да намерите тоалет

Добре, регулирайте времето, както сметнете за добре тук, но не трябва да ви отнема години, за да се облечете. Вместо това трябва да имате достатъчно дрехи в гардероба си, които абсолютно обичате и в които се чувствате комфортно, така че да се обличате е безсмислено. Да се чувстваш нерешителен е едно, но да се бориш, защото наистина нямаш какво да облечеш, е друго.

5 НАЧИНА ДА НОСИТЕ ДЪНКОВО ЯКЕ ТАЗИ ЕСЕН

2. Повече от 5 основни елемента не ви стават

Нещата непрекъснато се променят, включително и теглото. И след годината, която преживяхме, има логика, ако дрехите ви не стоят по същия начин. Но ако вашите предпочитания също са се променили, дайте си място да инвестирате в елементи, които ви срещат там, където сте сега.

3. За последно сте пазарували преди повече от година

Ако гардеробът ви изглежда по абсолютно идентичен начин с това, което е бил преди няколко години, може би е време да направите няколко допълнения. Независимо дали става въпрос за нов чифт класически дънки, или обувки, които са актуални, но все пак вечни, има смисъл да актуализирате всяка година.

4. Дрехите ви са износени

Говорим за дупчици, трайни петна или нещо друго, което прави дрехите ви износени. Направете каквото можете (добро химическо почистване или шивач понякога вършат чудеса), но всичко, което е трайно повредено, трябва да бъде изхвърлено и заменено.

5. Дрехите ви не ви вдъхновяват

Умората от гардероба е съвсем реална и съществуваща! В края на краищата има толкова много себеизразяване, което зависи от това как се обличаме, така че липсата на интерес към това, което имате, може да бъде индикатор за вашия жизнен възглед като цяло. Осмелете се да инвестирате в нещо хем различно, хем практично – като обувки със змийски принт, например.

6. Гардеробът ви не отразява промените в начина на живот

Да станете майка, да смените кариерата си, да преминете през „личен ремонт”, да работите от вкъщи - всичко това изисква различен подход към облеклото. Ако установите, че гардеробът ви не отразява настоящия ви статус, може би е време да направите инвентаризация и да запазите само елементите, които все още работят за човека, който сте станали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама