6 начина да разнообразите скучните зимни дрехи


6 начина да разнообразите скучните зимни дрехи
Снимка: iStock/Guliver

Бихме се изненадали искрено, ако намерим жена, която поне веднъж не се е чувствала отегчена от съдържанието на гардероба си. Особено през зимата, когато повечето ни дрехи са някак монотонни, безцветни и скучни. Затова днес ви предлагаме 6 супер лесни и забавни начина, с които да вдъхнете нов живот на обикновените си зимни одежди.

Съчетавайте по материи

Свикнали сте да носите кашмирения си пуловер точно с тази вълнена пола? Време е да експериментирате! Облечете пухкав и обемен пуловер с тясна кожена пола. Или елегантна памучна риза с вълнена жилетка с едра плетка. Точно така се раждат новите тенденции.

Сменете копчетата

Имате любима жилетка, която вече ви се струва адски скучна? Най-лесният начин да й вдъхнете нов живот е като смените копчетата. Като цяло, пластмасовите копчета изглеждат евтино, дори дрехата да е скъпа. Заложете на такива, изработени от метал, кост или перли.

Отървете се от всичко, което няма да носите

Всички имаме такива дрехи, които не носим, но държим в гардероба си по емоционални подбуди. Първият урок за щастлив живот обаче е да не се привързваме твърде много към материалните блага. Затова затворете очи и напъхайте в една торба всички стари дрехи, които знаете, че няма да облечете никога. Можете да ги подарите, дарите или занесете за рециклиране.

Включете аксесоарите в играта

Много от нас разчитат на един и същи бижута всеки ден, особено през зимата. Сбогувайте се с този навик и хвърлете поглед върху купчината огърлици, пръстени и обеци, която често забравяте, че притежавате.

Разчупете стереотипите

Рокля върху скини панталон? Бралет върху блуза? Риза, закопчана на гърба? Всичко това е справедлива игра в името на модата.

1 дреха, 3 начина

Предизвикайте себе си да изследвате всички възможности на своя гардероб. Бъдете смели и търсете различни и оригинални визии. Гарантираме ви, че почти всяка дреха може да бъде носена по 3 различни начина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама