4 тренда за есен 2021, които са лесни за носене


4 тренда за есен 2021, които са лесни за носене
Снимка: iStock

И макар да сме тъжни да се сбогуваме с дългоочакваното лято на 2021, има нещо едновременно успокояващо и вълнуващо в първите няколко седмици на есента. Плюс това, септември е месецът, в който модата става наистина добра. Така че, ако сте готови за „основен ремонт” на есенния си стил (или дори само за малка актуализация), ние сме тук, за да ви помогнем. Огромният брой тенденции всеки сезон може да бъде малко объркващ, затова днес ще ви представим най-лесните за комбиниране.

4 ТЕНДЕНЦИИ, КОИТО ЩЕ СА ХИТ ТАЗИ ЕСЕН

1. Пухкави пухенки

Пухенките на Jason Wu за есен/зима’21 са като дълги и уютни юргани, придружени от подходящ шал! От нашия опит винаги си струва да закупите новото си зимно палто в началото на есента. В края на краищата, когато навлизаме в по-студените месеци на годината, реалността е, че палтото ни се превръща в основна част от всяка визия, затова искаме да е „на място”. Капитонираните пухенки са топли, но и изглеждат страхотно.

Независимо дали избирате дължина, както при Jason Wu, или по-къс стил - Etro и Mark Fast, можете да избирате и между фантастични гами от щампи, цветове и шарки, така че можете да бъдете толкова смели или минималистични, колкото искате.

2. Тартан, каре и компания

Никой не може да отрече привлекателността на такъв вечен стил. Поли, палта, панталони и ризи, винаги сме обичали всички форми на каре и тартан. Така че фактът, че се завръщат на модната сцепен по грандиозен начин тази есен, е музика за ушите ни.

3.Плетива с изявление

Обичаме летните дрехи, но просто не можем да отречем и любовта си към трикотажа. И ако се нуждаете от вдъхновение за новите пуловери и жилетки, които скоро ще пребивават в гардероба ви, намерихме много по модните подиуми. Etro, обичан заради бохемската си естетика, запази това хипарско настроение с великолепни шарени и овърсайз модели. При Jason Wu пуловерите също бяха отпуснати и просторни. Цветовете пък бяха смели и ярки.

4. Заложете на микро мини

Откакто Mary Quant пуснаха своите мини модели през 60-те години на миналия век, тази къса пола е основен стил. Не ни разбирайте погрешно, обичаме и миди, и макси дължини, но те не могат да победят минито. А този сезон всичко се върти около микро мини.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама