4 модни тенденции, които ще са хит тази есен


4 модни тенденции, които ще са хит тази есен
Снимка: iStock

Лятото още не е приключило, но вече очакваме с нетърпение сезона на уютния кашмир, карираните поли и тиквените нюанси. Миналата есен бяхме повече от щастливи да се облечем в копринени панталони тип луксозна пижама, но тази есен тенденциите са съвсем различни! Ето на какво да заложите, за да посрещнете есента подготвени.

4 ЕЛЕМЕНТА ОТ ГАРДЕРОБА НА КАРИ БРАДШОУ, КОИТО ВИНАГИ СА НА МОДА

1. А ла Рейчъл Грийн

Модата на 90-те години се радва на завръщане под светлината на прожекторите от няколко години, но тази есен очакваме тенденцията да отиде още по-далеч – вместо винтидж акценти, цялостен ретро вид. Комбинирайте високите ботуши с квадратни пръсти и жилетки с максимална дължина. Или пък изрязана жилетка, минипола и кецове с чорапи до глезена. Когато се съмнявате, просто се вдъхновете от някой епизод на ”Приятели” и Рейчъл Грийн и няма да загубите.

2. Широки дънки

Тесните дънки винаги ще заемат специално място в сърцата ни, но за есен 2021 по-свободните стилове ще са хит. За да балансирате допълнителната материя в долната част, предлагаме да носите тесен топ и втален блейзър или изрязан пуловер.

3. Плетени елечета

Най-популярните модели са тези с груба текстура и детайли, а не обикновен монохромен кашмир. Разбира се, можете да комбинирате със стила на 90-те и да сложите любимото си плетено елече върху риза или поло.

4. Панталони с принт

Тазгодишните тенденции при принтовете се отличават с много по-тежки, по-структурирани тъкани като деним, кадифе или вълна. Забавлявайте се, като ги комбинирате с други ярки цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама