Кои зодиакални знаци имат страхотен моден вкус


Кои зодиакални знаци имат страхотен моден вкус
Снимка: iStock/Guliver

Усещане за вкус и стил са качества, които се придобиват с годините. Мнозина трябва внимателно да ги разработят, прилагайки определени усилия за това. Но има и хора, които изглеждат така, сякаш най-големите професионалисти се грижат за техния стил и работят върху вида им денонощно. Такива са представителите на няколко зодиакални знака. Те имат уникален вкус и стил. В същото време рядко следват модата, а по-скоро самите те стават нейни законодатели в своето малко общество и са в състояние да се грижат перфектно както за себе си, така и за близките си.

Телец

Представителите на тази зодия се придържат към консервативни възгледи за много неща, затова се опитват да изглеждат строги и сдържани. Но те избират изключително скъпи неща от популярните марки, които радват другите.

Родените под този знак знаят как да печелят пари и освен това да ги харчат умело. Вместо дузина бюджетни артикули, те купуват един, но висококачествен и в никакъв случай не евтин. Жените от зодия Телец имат изящен вкус, така че никога няма да носят рокля, украсена с пайети, пера и камъни. Най-често такива дами предпочитат ежедневни дрехи, считайки ги не само за стилни, но и за удобни.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПЕРФЕКТНАТА ТАТУИРОВКА СПОРЕД ЗОДИЯТА НИ

Лъв

За никого не е тайна, че Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Въпреки това, за да привлекат вниманието на околните, те не обличат шокиращи тоалети, избирайки дискретни маркови и скъпи продукти. Така радват окото на всички около тях. Вярно е, че Лъвовете не се страхуват да се впуснат в предизвикателства, поради което не отказват червен цвят и закачливи аксесоари, които, между другото, също не са евтини.

Везни

Везните с право се считат за най-стилния зодиакален знак. Те са известни ценители на красотата, обожават да изглеждат не просто добре, но великолепно. Основното за тях е хармонията, която търсят във всичко. Те отделят свободното си време, за да посетят бутици и да разглеждат модни списания. И дори ако в момента Везните не могат да си позволят скъпа покупка, те получават естетическо удоволствие, само гледайки тоалетите на манекените. Представителите на тази зодия, когато си поставят цел, ще намерят начин да спестят пари за желания продукт.

Скорпион

Скорпионите обичат да обезкуражават другите, затова предпочитат да изглеждат не съвсем традиционно. Стилистите са изненадани: при цялото си желание за всичко необичайно, представителите на тази зодия са в състояние да шокират, като използват сдържани тонове и отказват закачливи аксесоари. Най-често Скорпионите избират черни официални костюми. Те държат на класическото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама