7 навика на стилните жени


7 навика на стилните жени
Снимка: iStock/Guliver

Стилът не може да се купи. Да, всеки притежател на кредитна карта може да отиде в някой моден бутик и да си купи много маркови артикули. Но това не означава, че покупките ще са стилни. Парите не могат да гарантират, че стилът ви ще бъде безупречен. Можете да имате ограничен бюджет, но да бъдете модна кралица. Основното е да имате този уникален нюх, който ви позволява да създавате безупречни тоалети. Представяме ви основните и най-важни навици на стилните жени:

1. Те ​​проучват модни блогове, но не копират всичко едно към едно

Ако изведнъж почувствате липса на въображение, модните блогове могат да ви помогнат. Там ще намерите интересни опции. А модните блогъри дават съвети за избора на висококачествени обувки, чанти и бижута. Те създават добри образи, които могат да ви привлекат. Но не копирайте! Не е нужно да сте клонинг. Просто разчитайте на видяното, но създайте свой уникален образ.

2. Те не отричат магазините за втора употреба и евтините магазини

Глупаво е да се вярва, че модните тоалети могат да се намерят само в скъпи бутици. Всъщност стилните дами знаят, че винаги могат да се открият модни съкровища на ниски цени.

НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНИТЕ ЖЕНИ СПОРЕД ГОДИНАТА НА РАЖДАНЕ

3. Разчитат на своя индивидуален стил

Всеки тоалет има частица от душата им. Ако една жена не харесва кожа, никога няма да носи супер модерно кожено палто. Създайте свой уникален стил, който ще бъде вашата печеливша карта. Определете основните си неща, както и това, което никога няма да носите. Така ще имате свой личен моден списък. Той ще ви помогне никога да не се оттегляте от предвидения моден курс.

4. Обличат се удобно

Дрехите им помагат да изглеждат стилно, но не причиняват дискомфорт. Те разбират, че модата и удобството трябва да вървят ръка за ръка. Комфортното облекло дава увереност. А твърде екстравагантните тоалети лишават образа от лекота и естественост.

5. Те разбират, че марковите неща не винаги са на мода

Звучи банално, но стилът не зависи от вашата заплата. Във вашия гардероб може да няма много маркови неща, но въпреки това той може да е стилен и вие винаги да изглеждате перфектно!

5 НАЧИНА ДА НОСИТЕ ТОП С ЕДНО РАМО ТОВА ЛЯТО

6. Те не са модни роби

Истински стилните момичета гледат на модата през призмата на собствения си вкус. Те внимателно следят тенденциите и след това избират най-подходящото за себе си.

7. Те работят върху грешките си

Не можем веднага да станем перфектни модни икони. Винаги се правят грешки, но може да се научим от тях и повече да не ги повтаряме. Намирането на собствен стил е важна задача, която изисква издръжливост и дял на здравата самокритика. За да идентифицирате грешките си, прегледайте снимките си. С течение на времето ще се научите как да създавате безупречни тоалети.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама