7 дрехи, които да сложите в багажа и наистина да носите след това


7 дрехи, които да сложите в багажа и наистина да носите след това
Снимка: iStock

Опаковането на багаж е досадно и мъчително занимание за мнозина, особено ако в начина им на мислене е заложена фразата „всичко може да се случи“. Това, както се досещате, води до свръхбагаж и нерви, а в голяма част от случаите и до дрехи, върнати без дори да бъдат обличани. Ето какво всъщност е наистина необходимо на една жена, за да се наслади на заслужена почивка.

1. Супер шикозна рокля

Без значение какъв тип пътуване предприемате, да имате луксозна и ефирна рокля (или две), която ви кара да се чувствате секси, е истинска необходимост - независимо дали е за една нощ в града с момичетата, или интимна вечеря на свещи в двора, докато децата ви спят вътре. Един сатенен модел почти няма да заема място, а ефектът ще е „уау”!

4 МОДЕЛА БАНСКИ ЗА ЖЕНИ С ШИРОК ХАНШ

2. Универсална връхна дреха

Това се отнася както за летните плажни екскурзии, така и за командировките. Харесваме тънки, но изолиращи материали като кашмир и памук, които могат да се наслояват. Най-добре сложете една тънка жилетка в нюд гамата или светло дънково яке.

3. Два чифта допълнително бельо

Със сигурност сте преброили колко вечери ще отсъствате и по всяка вероятност сте сложили толкова чифта бельо. Е, добавете още поне два, защото наистина няма сценарий, в който това да не е полезно.

4. Мултифункционална шапка

Шапката не е само Instagram аксесоар, но ви предпазва от изненадващите дъждове, нагряващото слънце и дори лошите дни на косата ви. В крайна сметка, имате нужда от шапка. Но не залагайте на модели тип „шапка идиотка” или с козирка, ако искате да я носите наистина целесъобразно.

5. Класически бели кецове

Няма нищо по-гадно от болката в краката, когато сте на почивка. Не бъдете онзи човек, който все трябва да си почине или да поседне, защото обувките не са му удобни. Вместо това заложете на обикновени бели маратонки, които ще си отиват с поне 50% от дрехите ви, ще ви измъкнат от морски бризове и изненадващи дъждове.

6. Секси, но удобни обувки

Тук не визираме токчета! Нека си признаем, че колкото и пъти да сме обули обувки с токчета на почивка, толкова пъти сме съжалявали. Но елегантни сандали на платформа биха свършили чудесна работа.

7. Ежедневна рокля 

Ще се учудите, но такава неангажираща дреха наистина си трябва – за притичване до магазина или просто за спокойна разходка. Какво по -хубаво от рокля, която можете да облечете, без да мислите? Модел, който не се нуждае от гладене, има джобове и ви е удобен!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама