Тоалетите на Мария Бакалова на Фестивала в Кан


Тоалетите на Мария Бакалова на Фестивала в Кан
Снимка: Getty images

В началото на годината Мария Бакалова получи широко признание от филмовата критика и номинация за Оскар за ролята си в „Борат“. Българската актриса успя да си отвори много врати през следващите месеци, а към днешна дата тя е на филмовия фестивал в Кан, където представя последния си филм „И жените плачат”.

На събитието към Мария се присъединиха режисьорите на филма Весела Казакова, Мина Милева и ко-звездите Катя Казакова, Биляна Казакова и Ралица Стоянова. Във филма Мария играе жена, която живее с ХИВ и е изправена пред дискриминация в родната България.

ПЕРА, СМЕЛИ ЦВЕТОВЕ И ЕКСЦЕНТРИЧНОСТ НА ФЕСТИВАЛА В КАН

25-годишната българска актриса успя да прикове погледите към нея, когато пристигна на събитието в зелен топ с дълги ръкави на Louis Vuitton и къси панталонки. Сетът имаше структурирани рамене, а Мария го беше комбинирала с чифт бели кожени ботуши с розов и черен принт.

На следващата си поява на червения килим Мария отново беше облечена в Louis Vuitton, но този път с изящно щампована туника и панталони в същия десен.

Припомняме, че Мария явно има афинитет към модната къща, тъй като неотдавна тя бе поканена в Монако за представяне на новата им колекция бижута.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама