Пролетно настроение и ръчни изработки на наградите „Оскар”


Пролетно настроение и ръчни изработки на наградите „Оскар”
Снимка: Getty Images/Guliver

Нищо не може да се конкурира с Оскарите. Церемонията тази година беше съвсем реално събитие, а не виртуално такова, но пък проведено на две места, за да се спазят противоепидемичните мерки. И точно както звездите от „златната епоха на Холивуд“ са използвали своите изображения на екрана, за да донесат фантазия и емоция на зрителите по време на трудни времена, гостите на 93-тите награди „Оскар” изглежда имаха намерение да възстановят елегантността, синоним на големия екран.

Номинираните и водещите надминаха себе си. Голяма част от шеметните визии бяха блестящи, благодарение на множеството ръчно изработени детайли, вложени във всяко парче плат, което минава по червения килим. Други пък бяха заложили на цветни тоалети, сякаш загърбвайки сивия и страшен свят, в който живеем последната година.

ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ НА ОСКАРИ 2021 (СНИМКИ И ВИДЕО)

Разбира се, тазгодишните награди бяха малко по-специални за нас заради номинацията на Мария Бакалова. И макар нашето момиче да не успя да грабне статуетка, тя зашемети с принцеска визия в бяло с малко приглушен блясък и дълбоко деколте. Цялата тази феерия беше дело на Louis Vuitton.

Аманда Сейфрид заслепи гостите в пурпурна плисирана рокля на Armani Privé, оформена във формата на цветно венчелистче.

Зендая успя да изпъкне със също толкова примамлив диско-блясък от жълтия шифон на Valentino. Допълнен със скъпоценни камъни на стойност повече от шест милиона долара, това несъмнено беше тоалет, достоен за Шер.

Марго Роби заложи на изчистен модел с ръчно бродирани сребърни частици от Chanel.

Емералд Фенел, бременната номинирана режисьорка на „Обещаваща млада жена“, се усмихваше чаровно в разкошна пролетна рокля на Gucci.

В червена омбре рокля на Christian Dior Рийз Уидърспуун беше наистина невероятна.

Хoли Бери заложи на лилава рокля от шифон, дело на Dolce & Gabbana, с пищни детайли.

Реджина Кинг също бе неотразима в Louis Vuitton.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ТОАЛЕТИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама