4 модела бански за жени с широк ханш


4 модела бански за жени с широк ханш
Снимка: iStock/Guliver

Трудното нещо при намирането на бански е, че няма много плат, който да ви помогне да прикриете частите от тялото, за които не се чувствате особено комфортно. И тъй като вече сме си говорили за банските, които са подходящи за дами с малък бюст, днес ще ви убедим, че бедрата ви трябва да са изложени на показ, независимо колко широк е ханшът ви. Повярвайте, има начини да използвате цвета и начина на изрязване, за да имитирате по-фино дупе.

1. Бански с висока талия

Моделите с висока талия, които се стесняват над пъпа, са наистина приятни за по-широки ханш. Дъното ласкае истинската ви талия, подчертавайки фигурата, вместо да я отрязва.

2. С високо изрязване

Носенето на цял бански или долнище с ниска талия привлича вниманието към кръста. Има много опции за high-leg модели, които са също толкова ласкателни, колкото ретрото с висока талия, без да покриват толкова голям участък.

3. Кръстосване отпред

Стилът “crossover” е хит в момента и подчертава вашата естествена форма. Подобно на клиновете с такъв дизайн, той привлича окото навътре към най-тясната ви точка.

4. С коланче

Трябва да признаем, че външният вид, вдъхновен от момичетата на Бонд, е страхотен за дамите с по-пищен ханш. Освен това, повечето бански костюми с колан имат допълнителен бонус да бъдат регулируеми, така че да можете да стегнете и разхлабите по желание и дори да преместите колана нагоре или надолу, за да ударите в истинската си талия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама