4 модела бански за жени с малки гърди


4 модела бански за жени с малки гърди
Снимка: Istock

Дамите, които не са надарени в гръдната обиколка, колкото и да страдат понякога, могат да развихрят въображението си много повече, носейки по-дръзки бански, в сравнение с момичетата с пищни обиколки. Но това не означава, че всеки чифт изглежда добре. Някои модели могат да ни накарат да изглеждаме плоски като дъска, докато други изглеждат малко “тъжни”, когато чашките са почти празни. Днес обаче ще ви представим 4 модела, които ще допълнят красиво вашите гърди, независимо дали разполагате с B, A или дори AA размер.

4 ЧИФТА БАНСКИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ПИЩНИ ДАМИ

1. С детайли

Ако искате да дадете на бюста си малко повече обем, потърсете горнища с допълнителни детайли - волани, ресни или панделки.

2. Дълбоко V-образно деколте

Изрязаните деколтета са чудесен вариант за малки бюстове, защото не е нужно да се притеснявате за показване на твърде много. V-образната форма също ласкае размерът на чашата, за разлика от бандо.

3. Триъгълници, но не съвсем

Както казахме по-горе, V-образното деколте може да създаде илюзията за по-голям бюст. Ако не си падате по цели бански, потърсете модели с една горна част, която е оформена като тригълници.

4. Сърцевидна форма

Страхотен, добре оформящ и елегантен модел, който оформя гърдите и създава илюзия за малко по-голям бюст, без твърде много подплънки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама