4 чифта бански, подходящи за пищни дами


4 чифта бански, подходящи за пищни дами
Снимка: iStock

Банските определено заемат челните места като едни от най-разочароващите дрехи за пазаруване. Не стига, че показват толкова много от телата ни, но и рядко намираме модел, който да оформи пухкавото коремче, вместо да го „прещипе”. Но това не означава, че е невъзможно. За да улесним намирането на бански костюми, които ласкаят по-пълните дами (или тези с форма тип „ябълка”), днес ще ви предложим няколко модела, които да са удобни и ще ви вдъхнат увереност.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БАНСКИТЕ ЗА ЛЯТО 2021

1. С „императорска” талия

Намерете бански, при който талията започва точно под бюста. Това ще ви даде фигура на пясъчен часовник и ще отвлече вниманието от корема. Този модел работи особено добре, ако се спрете на едър принт, който се отличава с цветове или повече текстура.

2. С коланче

Използването на изкусно поставени шевове, коланчета или други акценти могат да помогнат за „фалшифициране” на илюзията за издължен силует. Още по-добре е, ако заложите и на твърди чашки, за да може целият ви бански да има дефиниция, подкрепа и просто да ви държи „на място”.

3. Половинки с акценти

Както може би вече знаете, не всички бански с висока талия са ласкателни за „ябълкови” силуети, но тези с допълнителните детайли като панделка на долната част или нарязани елементи добавят интерес и помагат да прикриете всички неравности.

4. С ръкави

Използването на обемни елементи е точно толкова хитро, колкото и да използвате color-block. По този начин мамите окото и придавате обем на друга част от тялото, която да привлича погледите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама