Най-привлекателните жени според годината на раждане


Най-привлекателните жени според годината на раждане
Снимка: iStock

Ще ви разкрием кои са най-очарователните жени според китайския хороскоп.

Плъх

Жените, родени през годината на Плъха, притежават много привлекателен външен вид. Те никога не следват модните тенденции и не прибягват до модерни разкрасителни процедури, но успяват винаги да бъдат много привлекателни.

Умело съчетават вътрешна сила и елегантност. Показват благородство, искреност и откритост на душата. В допълнение, те притежават положителната енергия, която щедро разпределят към другите.

Бик

Представителките, родени през годината на Бика, могат да бъдат опасни и жестоки. Те са изключително привлекателни и се възползват от това. Вътрешният магнетизъм на този знак не познава граници. Обикновено Бикът се облича доста екстравагантно, както и се държи - казва какво мисли и определено защитава слабите.

Под този знак се раждат силни и волеви дами, които не се нуждаят от подкрепа. Техните емоции са мащабни, така че ако обичат някого, тогава дават цялата си страст, а ако мразят някого, тогава не ги молете за милост.

ВИТАМИНИ ЗА ЗДРАВА И КРАСИВА КОЖА

Коза

Жените, родини през годината на Козата, имат изискан вкус и са перфектно запознати с модата. Те знаят как да скрият недостатъците си и да подчертаят предимствата си. Козата се характеризира с богат вътрешен свят и реални телепатични способности: в състояние е да "прочете" мислите на други хора и да улови настроението им.

Жените от тази зодия са справедливи и добри. Те привличат както с красотата си, така и с добротата си. Този знак много бързо се сприятелява с всички. Козите обичат да помагат на други хора и често участват в благотворителни програми.

Маймуна

Харизматични и непосредствени, жените от този знак винаги се харесват от другите. Те лесно се сприятеляват, тъй като са общителни и позитивни. Благодарение на любопитството и любознателността си, Маймуната с ловкост изследва нови области. И това го прави толкова невинно и естествено, като моментално привлича вниманието на противоположния пол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама