Женско приятелство: Кои зодии НЕ са готови за него!


Женско приятелство: Кои зодии НЕ са готови за него!
Снимка: iStock

От векове се водят спорове за това дали наистина съществува такова нещо като женското приятелство... Страхотно е да имаш някой, на когото може да споделиш тайните си, с когото да плачеш и да се смееш. Но трябва да сте много внимателни със следните зодиакални знаци - за тях женско приятелство не съществува.

Риби

Не се доверявайте на този "приятел", защото може да ви забие нож в гърба. От една страна, приятелката ви от зодия Риби ще излъчва дружелюбност и искреност, но от друга дълбоко ще крие тъмната си тайна. Нейната двойнствена природа не позволява да откриете истинска ѝ същност - на манипулатор. Представителите на този знак по своята същност са склонни към предателство. Те могат да общуват еднакво с тези, които мразят, и с тези, които харесват. Но жената Риби толкова умело може да манипулира собствените си приятели, че те никога няма да я заподозрят в предателство. Въпреки всичко, представителките на тази зодия притежават поразителна черта - мълчание. Можете да им поверите всяка тайна и да сте сигурни, че никога няма да я кажат на друг.

Близнаци

Поради своя непостоянен и нестабилен характер, жената Близнаци просто не може да има приятели. Никога не може да ѝ се вярва, нито да ѝ се споделят тайни, защото веднага ще ги разкаже на целия свят. Тази сладкодумка е способна на дребни мръсни трикове и подлост. Но тя ги възприема като нещо разбираемо, без да осъзнава, че това толкова много може да навреди на друг човек или близък приятел.

НАЙ-ПОДЛИТЕ ЗНАЦИ НА ЗОДИАКА

Скорпион

С приятелка от този знак трябва да бъдете изключително внимателни. Тя винаги крие някакви тайни, така че е невъзможно да се разбере предварително какво ще направи в следващия момент. Понякога тя се затваря в себе си и се държи странно. Това поведение често подсказва, че разработва план в главата си и мисли как най-добре да го приложи. Но не се опитвайте да пресечете пътя ѝ. Това е изпълнено с жестоки последствия, дори нападение. Тя е толкова отмъстителна, че ще си отмъщава дълго и жестоко, въпреки факта, че вие сте нейна близка приятелка.

Лъв

Този горд и самоуверен знак никога няма да търпи сладка и умна приятелка до себе си. Жената Лъв иска само тя да получава комплименти и да е център на внимание. Тя знае как да се сприятели, но  внимателно подбира приятелките си.  Винаги трябва да е водеща. Амбициозната ѝ природа не е толкова лесна за понасяне, защото е свикнала да доминира и да командва. А относно нейните капризи, може да напишете цял роман.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама