Ще ви измамят и ще забравят – най-подлите знаци на зодиака


Ще ви измамят и ще забравят – най-подлите знаци на зодиака
Снимка: iStock

Астролозите твърдят, че не всички знаци на зодиака са предразположени към предателство, лицемерие и лъжи. Но тези, който го могат, го правят по най-брутален начин. Ето кои са зодиите, които се усмихват в лицето ви, а зад гърба ви плетат интриги.

Пето място - Лъв

Лъвовете са импулсивни и често действат необмислено, за което обикновено по-късно съжаляват. В същото време представителите на този знак се справят безмилостно с препятствия, проблеми и хора, които са ги разочаровали - те използват цялата си хитрост и подлост. В името на себе си и на собствените си цели те са готови на почти всичко.

Четвърто място - Скорпион

Подлостта е в кръвта на тази зодия. Скорпионите са безпощадни не само към враговете, но дори и към близките си. Те са пресметливи, хитри и способни на морално унищожение спрямо опонента. Ако Скорпион усети слабост по време на комуникация, той със сигурност ще се възползва от това.

КАК ДА КОНТРОЛИРАТЕ ЕМОЦИИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Трето място - Дева

Когато Девите са в депресия, те стават непоносими. Представителите на този знак знаят как и обичат да плетат интриги. Те често клюкарстват и разпространят неверни слухове в името на очернянето на враговете си. Но в името на близките си Девите са готови на всичко. В замяна, обаче, очакват благодарност и уважение.

Второ място - Козирог

Козирозите са предразположени към безпричинен гняв и скрита агресия. Представителите на този знак често имат необясними емоционални изблици - това ги прави много коварни. Общуването с гневен Козирог е едновременно безполезно и животозастрашаващо. Ако ядосате такъв човек, той ще ви отмъсти хладнокръвно.

Първо място - Близнаци

Говорим за двойствена природа, склонна към промени в мислите, желанията и настроението. Днес представителят на този знак може да е с вас, но утре – срещу вас. Близнаците са сигурни, че всички около тях трябва да се съгласяват с капризите им. Реакцията им е невъзможно да се предвиди, във всеки случай те ще направят нещо неочаквано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама