Как да контролираме емоциите си според зодията


Как да контролираме емоциите си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Ако човек е в състояние да поеме контрола над своето настроение, за него се говори като за възпитан човек, способен на самоконтрол.

Овен

Овните са достатъчно бързи, особено ако настроението им е било развалено. Всяко малко нещо може да ги разгневи и хората наоколо не са готови за такова вулканично изригване или атомна експлозия на емоции. Но Овните са толкова искрени, понякога дори детински, мислят, че ако се чувстват зле, тогава всички наоколо трябва да са "лоши".

Телец

Телците са чувствителни натури според хороскопа, но много крият емоциите си дори от близки хора. Телецът често отстоява позициите си, като не приема външна помощ. С течение на времето силата на духа може да се пропука от непреодолими емоции.

Близнаци

Близнаците са фенове на публичното свирене. Такова влияние върху тях оказват планетите-покровители. Желанието да бъдат чути в тях е по-силно от грижата за другите. Близнаците и самите тях понякога им е трудно да разберат истинските си емоции.

Рак

Раците по природа са най-чувствителните натури, но са срамежливи към емоциите си. Струва си да се научите да освобождавате негативните емоции веднага, а не да ги натрупвате.

КАК ДА ГО НАКАРАТЕ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

Лъв

Лъвовете не знаят как да скрият емоциите си. Трябва да осъзнаете, че всякакви силни емоции, положителни и отрицателни, могат да бъдат пренасочени към творческа енергия, която може да ви помогне да постигнете невероятни резултати в живота. Основното е да спрете навреме, да се концентрирате и да ограничите сетивата с помощта на медитация.

Дева

Девите естествено могат да крият емоциите си и дори постигат известен успех благодарение на този талант. Научете се да не приписвате собствените си мисли, чувства и желания на хората. Вдъхнете живот на положителни емоции.

Везни

Планетите са възнаградили Везните с възможността да изпитват толкова силни емоции, че това просто спира дъха. Струва си да се научите да гледате на нещата по-леко. В крайна сметка, вие се управлявате само от прекомерна емоционалност, така че не бива да се фокусирате толкова върху чувствата.

Скорпион

Скорпионите понякога имат склонност да не показват истинските си емоции, а да се оплакват от всичко. Трябва да се откажете от това, по-често споделяйте своите възходи и падения с близки. Разкрийте своите положителни черти пред хората и поемете контрола над негативните си чувства.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРОВЯТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ

Стрелец

Стрелците не са свикнали да се срамуват от своето добро и зло, те ясно изразяват всякакви чувства. Струва си да управлявате негативните емоции и да не ги показвате публично. В такива моменти трябва да мислите какво искате да кажете и да мълчите.

Козирог

Друг зодиакален знак, който има отличен самоконтрол от природата. Козирозите са щастливи или са бесни. Можете перфектно да управлявате емоциите си, остава само да се научите как по-лесно да ги показвате.

Водолей

Водолеите внимават как изразяват емоциите си. Обикновено само близките им знаят какво им е в душите. Опитайте се да бъдете по-отворени за непознати, като изразявате своите оплаквания. Старайте се да подобрите живота си с положителни нагласи.

Риба

Рибите не са свикнали да показват емоциите си. Те обикновено гледат на живота от разстояние, като по този начин се абстрахират от всичко, което е жизненоважно. Практикувайте дълбоко дишане, за да се отпуснете, тъй като негативните емоции засягат вашите вътрешни органи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама