5 цвята при дрехите, които ще са супер актуални тази есен


5 цвята при дрехите, които ще са супер актуални тази есен
Снимка: iStock

Що се отнася до цветовите тенденции, Институтът за цветове Pantone знае всичко. Техните анализи за тенденциите са ключови, ако искате да сте в крак и да знаете какво да очакватев модата, интериора и дори красотата. Този сезон виждаме, че за разлика от бурната 2020 година (меко казано), сега дизайнерите освен, че се придържат към познати цветови палитри, демонстриращи изпитани и истински есенни нюанси, начин да отразят комфорта, който повечето търсим, успяват да включат и живи, радостни тонове. Ето кои са цветовете, които ще виждаме най-често тази есен.

КАК ДА НОСИТЕ СПОРТНО ОБЛЕКЛО В ОФИСА ТАЗИ ЕСЕН

1. Маслинова клонка

Маслиновото зелено е основата на есента и ние го обичаме заради способността му да се съчетава с почти всичко. Но също така знаем, че това може да бъде сложен цвят за носене, тъй като някои тонове на кожата могат да изглеждат доста повехнали до маслиновото зелено. Но никога не се страхувайте, защото има много ласкателни опции в този вечен нюанс, като връщането на карго панталоните, например.

2. Миконос синьо

Когато мислите за сините покриви на Миконос, умът ви вероятно ги свързва с лятото. В края на краищата, какъв по-добър начин да прекарате горещите месеци от релакс край кристално синята вода? Създаването на монохромен тоалет, показващ други сини нюанси (индиго, бебешко и деним) е прекрасен начин да акцентирате този ярък цвят.

3. Леприконско зелено

Друг пролетен цвят, който проби път в списъка на Pantone с тенденциите на есента. И ярък, и забавен, този нюанс със сигурност смесва нещата и гарантирано ще направи вашето облекло да изпъкне. Не се колебайте да го комбинирате с други силни цветове като лавандула и синьо.

4. Печена глина

Прекъсваме потока от необичайни актуални цветове, за да ви поднесем изпитан есенен тон. Този топъл, ръждясал глинен оттенък е един от нашите абсолютни фаворити. Земният тон наистина седи жестоко, когато се комбинира с трикотаж.

5. Тъмна бира

Докато кафявите нюанси могат да бъдат доста трудни, смятаме, че този допълнителен уютен оттенък е идеален за предстоящия сезон и работи безпроблемно с всички тонове на кожата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама