6 стилни есенни тенденции за жени над 40


6 стилни есенни тенденции за жени над 40
Снимка: iStock/Guliver

Официално е време да започнем да мислим за кожени якета и тренчове, защото есента е точно зад ъгъла. Колкото и да обичаме лятото, трябва да признаем, че есента предлага наистина голямо поле за изява, поне що се отнася до модно вдъхновение. А ето и няколко тенденции, които ще изглеждат наистина адски шик на дами над 40.

5 НАЧИНА ДА НОСИТЕ КОРСЕТ И ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ СТИЛНО

1. Кожен тренч

Тази есен направете крачка напред и инвестирайте в подходящ кожен тренч, който да достигне някъде около средата на прасеца. Изглежда също толкова елегантен като вълнено палто, но по-тънката материя е изключително галантна, особено ако идва с колан на талията. И не се чувствайте задължени да се придържате към основното черно - нюанси на синьо, зелено и дори червено са също толкова гъвкави за носене.

2. Кожен панталон

Честно казано, кожата във всички форми бавно, но сигурно се превръща в стандартен есенен гардероб. Не се притеснявайте, че ще изглеждате като рок звезда с кожен панталон - когато е съчетан със структуриран блейзър или класическа блуза, изглежда доста елегантно.

3. Златни аксесоари и дълъг блейзър

И двете тенденции имат елегантен, скъпарски вид, но това е още по-вярно, ако ги носите заедно. Сложете бяла тениска под структуриран дълъг блейзър тип фрак и добавете едра златна верижка.

4. Наситени цветове

Есента обикновено пристига с вълна от тъмни, мрачни нюанси като горско зелено, дълбоко бордо и всеки нюанс на кафяво, но през 2021 ще видим прилив на по-ярки цветове, на които просто не можем да се наситим. Помислете за шартрьоз, магента, кобалт, невен и виолетка.

5. Плетен панталон

Оребрената плетка е страхотна, особено ако я изберете за панталон. Тя много по-рядко образува бучки и неравности, скрива несъвършенства като целулит, така че преспокойно можете да заложите на тази тенденция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама