Любовни хроники: Бионсе и Джей Зи (СНИМКИ + ВИДЕО)


Любовни хроники: Бионсе и Джей Зи (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: gettyimages.com

На 4 април 2023 Бионсе и Джей Зи отпразнуваха 15 години от своята сватба. През 2008 година най-популярната музикална двойка в света се врече във вечна вярност.

"Беше много емоционална сватба – много плач и наистина много духовна церемония", каза тогава източник пред People за тържеството.

Макар че в брака им не липсват секс скандали и купища проблеми, те все още са заедно, а плод на любовта им са трите им деца - Блу Айви Картър и близнаците - Руми и Сър.

Вижте още: Адвокатът на Явор Бахаров по повод отказът му от тест за наркоти: МВР сякаш има особен интерес към него

"Коя, по дяволите, е Беки с хубавата коса?!" Този въпрос най-вероятно си задават всички фенове на Бионсе и Джей Зи, когато през 2017 чуват албумите "Lemonade" и "4:44". "По-добре е да се обади на Беки с хубавата коса", пее Бионсе в "Sorry". "Ще проваля всичко хубаво, ако ме оставиш. Остави ме на мира, Беки...", пък припява рапърът в песента "Family Feud".

Целият албум "Lemonade" на Бионсе е посветен на изневерите на мъжа ѝ. 

"Беки с хубавата коса" се превръща в най-коментираната изневяра зад Океана, но не от пресата, а в музикалното творчество на двойката.

Три години преди "Беки с хубавата коса" да влезе в живота на двойката, сестрата на Бионсе - Соланж - нападна Джей Зи в асансьор преди вечерята на Met Gala и започна неконтролируемо да го рита и удря. Всичко това е запечатано от камери. Именно това е моментът, в който пресата разбира, че в музикалното семейство не всичко върви по ноти.

Бионсе и Джей Зи не отричат, че имат семейни проблеми. Рапърът каза тогава, че във всяко семейство си има неразбирателства, но въпреки това приема Соланж като своя истинска сестра. Бионсе пък заяви, че "когато има един милиард долара в един асансьор, понякога стават такива неща".

Няколко години по-късно милиардите вече не са един, а три!

Откакто стана първият милиардер в хип-хопа през 2019 г., Джей Зи е удвоил своето състояние благодарение на различни начинания, включително неговите доходоносни сделки с алкохол.

Бионсе също допринася щедро за семйния бюджет, като нетната стойност на състоянието ѝ се изчислява на 500 милиона долара. Само за година от турнета тя печели около 80 милиона долара.

Отделно от бизнесите си, двойката притежава около 150 милиона долара в недвижими имоти в САЩ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама