Бионсе стана майка на близнаци


Бионсе стана майка на близнаци
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе и Джей Зи са станали родители на близнаци, потвърди източник пред сп. People.

Според информацията 35-годишната певица е родила в понеделник вечерта или вторник сутринта. Полът на децата, както и имената и точното време на раждането не се уточняват.

Макар че според Барак Обама, звездното семейство си има още две момиченца. Поне това стана ясно от думите на бившия президент на САЩ. По време на поздравителната си видео реч към Джей Зи, който в сряда бе приет в Залата на Слава на текстописците, Обама се сравни с него, но подчерта една разлика между тях.

"И двамата с Джей умираме за дъщерите си. Въпреки че, съвсем скоро той ще ме бие по бройка", каза Обама, с което неволно издаде, че Бионсе  Джей Зи си имат още две момиченца.

Изпълнителката и рапърът "са щастливи и вече споделят новината с роднини и най-близките приятели", каза източникът пред сп. People.

Звездата двойка вече има една дъщеря - 5-годишната Блу Айви.

Бионсе сподели щастливата новина, че очаква близнаци през февруари, като качи снимка в Instagram, на която е с наедряло коремче.

"Искаме да споделим нашата любов и щастие. Ние сме благословени два пъти. Изключително сме благодарни, че семейството ни ще се увеличи с двама души и ви благодарим за пожеланията ви!", написа тогава звездата в социалната мрежа.

Бионсе и Джей Зи са заедно от 1990 година и се ожениха през 2008 на малка церемония.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама