Бившата жена на Благой Георгиев: Той е комплексар, всички му се смеят


Бившата жена на Благой Георгиев: Той е комплексар, всички му се смеят
Снимка: Instagram

Не сме сигурни дали любовният живот на Благой Георгиев някога ще спре да вълнува всички. Макар да е прехвърлил 40-те, бившият футболист сменя жените една след друга и всяка авантюра е по-интересна от предишната.

След победата си в Survivor” Благо скорострелно се разведе с Полина Спасова, която го чакаше да се прибере в родината с приготвени документи. В откровено интервю пред „България Днес“ красивата брюнетка споделя повече за брака с Джизъса и за плановете си оттук насетне.

Вижте още: Калин Врачански показа новата си половинка (СНИМКИ)

Оказва се, че единственото нещо, което ѝ липса от връзката им, са децата му. Поли е била силно привързана към тях, защото са прекарвали доста време заедно. А ето и мнението ѝ относно новата изгора на Джизъса – дъщерята на Ванко 1, Ивана.

„Още преди да влезе в "Сървайвър", ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите. Тогава се запознаха и след като излезе от предаването, аз бях решила, че се разделям с него. Всичко беше готово, само трябваше да минем през съда за развода. На делото Благо дойде с Ивана, което за мен е страшен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха.

Не знам защо се хвана с нея, може би за да не е сам или напук! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което тепърва се сблъсква с живота и с реалността. Желая им да са щастливи заедно наистина, най-вече да успява да полага грижи за децата си. Аз много свикнах с тях и от всичко само те ми липсват. Винаги съм казвала, че те не са виновни, и ми е много мъчно за всичко, което преживяват, наистина!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама