Бившата на Благо Георгиев с шокиращи подробности за развода им


Бившата на Благо Георгиев с шокиращи подробности за развода им
Снимка: Instagram профил на Благой Георгиев

Благой Георгиев вкара поредния автогол в личния си живот. И ако за предишните му раздели информацията беше оскъдна, то за последния му развод съпругата му Полина се грижи всичко да се знае в детайли. 

Вижте още: Скандално: Братът на Шакира набил Пике

Тя сподели, че Благо вече е подписал документите за развода им, след като се е върнал от участието си в предаването Survivor.

"Благо подписа документите за развода, когато се върна от Survivor. Беше много изненадан от решението ми, мълчеше. Когато разбра, че искам развод, поговорихме, но решението е взето. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно вече", заяви красавицата от Велинград пред "България Днес".

Вижте още: Алекс Богданска потроши колата си от Дани Петканов (СНИМКА)

"Благо, разбира се, беше изключително изненадан, попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", допълни Полина.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за Survivor, никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод", разказва още Поли пред ежедневника.

Както вече писахме, брюнетката избухна остро срещу отношенията, които демонстрираше бившият футболист с поп-фолк певицата Татяна в риалити формата Survivor. Дали именно това е наклонило везните за решението на Поли да сложи точка в семейните си отношения с Благой, можем само да гадаем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама