Бившата приятелка на Илон Мъск го съди, ето защо


Бившата приятелка на Илон Мъск  го съди, ето защо
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата им, съобщи "PageSix". Оказва се, че отношенията между изпълнителния директор на Х и канадската певица, чието истинско име е Клер Буше, са доста сложни.

Вижте още: Вики Терзийска коментира отношенията ѝ с Петя Дикова след скандала с децата ѝ

Както стана известно от съдебните документи, с които разполага изданието, "молбата за установяване на родителски отношения" е подадена на 29 септември в калифорнийски съд.

С искането се цели съдът да определи законните родители на детето, ако те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за издръжка на детето от страна на Граймс..

Според слухове целият скандал е започна след изтрит туит на певицата, в който тя пише: „Кажете на Илън да ми позволи да видя сина си, или моля, отговорете на моя адвокат“. Певицата обяснява емоционално, че не ѝ е било позволено да види снимки на децата си, въпреки че ситуацията „напълно разкъсва семейството й“.

Интересното в случая е, че Граймс призова публично хората да не нападат новата приятелка на Мъск Сиобан Зилис.

Жените толкова често се настройват една срещу друга. От разговора със Сиобан става много ясно, че тя е невероятен човек и двете просто искаме най-доброто за нашите деца“, споделя певицата.

Вижте още: Ето как е изглеждала синоптичката Лора Георгиева преди корекциите

Илон Мъск има общо 10 деца, от които три общи с Граймс : син на име X Æ A-Xii, когото певицата ражда сама, дъщеря Aixa Dark Siderel, която е родена от сурогатна майка, и син Techno Mechanicus.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама