Благородно: Васил Гюров спечели рекордна сума от "Стани богат" и я дари


Благородно: Васил Гюров спечели рекордна сума от "Стани богат" и я дари
Снимка: личен архив

Ракаджията Васил Гюров явно е не само добър музикант, но и изключително начетен човек. Той успя да спечели 20 000 лева с участието си в "Стани Богат", където показа енциклопедични знания в различни сфери и отличен нюх, с който отговори безпроблемно на 12 въпроса в шоуто.

Вижте още: Роксана скочи на журито на "Гласът на България": Една млада певица, без кой знае какви данни и постижения (ВИДЕО)

Васил Гюров бе на крачка от това да спечели 30 000 лева, но се отказа на въпроса: "Към кой университет през 1664 г. е създадена академичната длъжност Лукасов професор по математика". Извън играта китаристът на група "Ревю" позна верния отговор: Кеймбридж. Останалите три възможности бяха Оксфорд, Харвард и Принстън.

Известен с желязната си гражданска позиция, Васил Гюров и този път не изневери на себе си и дари цялата сума за ремонт на сградата на Студентския дом в София, който е в изключително лошо състояние в момента. Сексимволът на 90-те се надява по този начин да "събуди" сградата и тя да се отвори за повече културни дейности.

Вижте още: Първа страстна целувка във "Фермата" 9 (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама