Блатечки за Хоакин Финикс: Това не е върхово актьорско постижение


Блатечки за Хоакин Финикс: Това не е върхово актьорско постижение
Снимка: bTV

Асен Блатечки си навлече негативни коментари заради критичното си изказване за Хоакин Финикс, който спечели "Оскар" за ролята си в "Жокера".

"Хоакин Финикс ще вземе награда "Оскар". Това е ясно на всички. Но аз лично се сещам за поне  50 актьора - и американски, и поне 20 български, които ще изиграят тази роля ако не по-лошо, точно колкото него добре. Така че… не смятам, че това е върхово актьорско постижение, определено.

Ами политика, това е положението. Много лесно е да се кривиш. Много е лесно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на… крив човек. Това е лесно – хората, които се занимават с тази професия, са наясно с това. Много по-трудно е да изградиш истински дълбок, емоционален образ, какъвто прави Леонардо ди Каприо. Много е трудно, наистина."

Така Асен Блатечки коментира в "Треска за Оскари" по Nova ролята на Хоакин Финикс като "Жокера", за която същият спечели "Оскар", БАФТА, "Златен глобус" и куп други награди.

Изказването на българския актьор направи истински бум в социалните мрежи. Резонно повечето мнения призоваха Блатечки да изиграе следващия Жокер. Имаше обаче и такива, които споделиха мнението му. Ето най-интересните реакции в социалните мрежи:

"Целият ми фийд за Блатечки говори, да, трябваше да го гугълна за да разбера какво става.

Можем да направим цяла поредица:

Асен Блатечки за Лионел Меси: "Кво е това джудже, уе? Знам поне петима от бившия ми 6А клас, дето ритаха по-добре от тоа. Я да дойде у махалата, кат му вкарам два шамара да видя дали ще играе.

Асeн Блатечки за Кандински: Къф е тоа драскач, уе. Съседите ми от трети етаж маат с четката не по-зле, боядисаха ми спалнята за 50 леа, а тоа Кандински си изтръскал четчицата и се е изпразнил върху платното, и му искат 5 милиона! Къв е тоа свет, уе?

Асен Блатечки за Вивалди. Кво е това, т'ва музика ли е? Аз като си пусна старата прахосмукачка заедно с шейкъра се получава по-добра музика.

Асен Блатечки за Брус Лий: Ее, къв е тоя, ве. Брад Пит го направи за смях във филма на Тарантино, аз не знам що го хвалят толкова. Аз познавам поне трима от блока, дето може да набият и Брус Лий, и Брад Пит едновременно.

Асен Блатечки за Джон Стайнбек: Къв е тоа, бе. Писал бил. Всеки мое пише. Ей на, във Фейсбука всички ми преатели пишат. Навсякъде ме цитират. Събрал съм повече лайкове от Стайнбек и от всичките теа."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама