Божана Кацарова: Бях се напила и „направила“, не разбрах, че ми е счупен кракът (ВИДЕО)


Божана Кацарова: Бях се напила и „направила“, не разбрах, че ми е счупен кракът (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Божана Кацарова определено е един от най-ексцентричните образи от българския ефир. Ресторантьорката, която спечели „Masterchef” преди години, радваше феновете си и в последния сезон на Survivor. Там тя бе най-голям враг на Благой Георгиев и Едис Пала.

Щурата брюнетка претърпя сериозен инцидент това лято, за който разказва повече в подкаста на Ивайло Герасимов – бивш участник във „Фермата“ и настоящ в „Един за друг“.

Вижте още: "Като две капки вода" започна: Вижте участниците и победителя от снощи (СНИМКИ)

„Цялото лято беше планирано – трябваше да отида в Париж, оттам в Мелбърн, изкарах си австралийска виза и така. Полетът ми за Париж беше във вторник.

Да, обаче в събота решаваме да тръгнем за последен уикенд на българското Черноморие с един приятел. Отиваме ние на едно парти, флаш, в едно дере... Бях се понапила и бях се понаправила доста (бел.ред. надрусала) и всъщност вече като връщам лентата – била съм си пукнала леко крака и след това съм продължила да вървя в рамките на часове, доакто вече припаднах. Кракът ми беше счупен на 9 места, абсолютно всяка една кост на глезена ми беше строшена. Просто съм стъпила накриво и съм продължила да вървя. 2 месеца и половина въобще не можех да стъпвам. Цялото лято ми пропадна.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама