Божана от Survivor призна каква болест я мъчи след риалитито (СНИМКИ)


Божана от Survivor призна каква болест я мъчи след риалитито (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Авантюристичното предаване Survivor явно оставя трайни белези, при това не само под формта на спомени. Божана Кацарова, която успя да стигне доста напред в играта, призна, че това приключение я е белязало завинаги – с инсулинова резистентност.

Вижте още: Сузанита се съблече в сайт за възрастни за пари (ВИДЕО)

Инсулиновата резистеност е е изключително коварно заболяване, макар да не се говори често за нея, тъй като влиза в категорията на „модерните болести“. Голяма част от пациентите живеят с нея в продължение на година и дори не подозират, че в тялото им вече са започнали промени, които рано или късно ще доведат до развитие на захарен диабет тип 2. Ето какво сподели Божана по темата:

“Често основата на много проблеми се крие на хормонално ниво и няма магическа инжекция, която може да те “фиксне” за ден … необходим е доста по цялостен и холистичен метод на лечение и преди всичко лекар, който така да се каже да ти влезе в положението. Безкрайно благодаря на др. Стоянова - вече почти 3 месеца провеждам лечение при тях и ако темата ви вълнува ще разкажа още, при мен диагнозата беше инсулинова резистентност (в следствие на стрес и 52 дена глад в survivor) МА МНОГО МИ БЕШЕ ГАДНО, но вече не ми е :)“

Вижте още: 4 симптома, които издават инсулинова резистентност

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама