Бойко е мечтана компания за Свети Валентин


Бойко е мечтана компания за Свети Валентин

Премиерът Бойко Борисов е мечтаната компания от българките за Свети Валентин, наред с холивудски звезди, установи проучване на сайтове за търговия Aukro.bg и Pazaruvaj.com в навечерието на празника.

Премиерът е най-предпочитаният българин, с когото 11% от дамите искат да прекарат Свети Валентин.  От новата генерация родни звезди най-много гласове събират Калин Сърменов (6%) и Деян Донков (3%).

От холивудските звезди най-желани от жените се оказват Вин Дизел с 18%, Брад Пит с 15% и Джордж Клуни с 14%. Компанията на Том Круз и Каванч Татлъту избират 10% от жените.

Запитани с коя известна личност биха празнували, 24% от мъжете се спират на Анджелина Джоли, следвана от Ева Лонгория с 12%, Мария Илиева с 10,5% и Диляна Попова с 10%.

По-малко почитатели намират Шакира (9%), Скарлет Йохансон (8%), Холи Бери (7%) и лейди Гага (5%).

С романтична вечеря ще отбележат празника на влюбените голяма част от българите, установи още проучването.

71% от участниците в проучването залагат на интимната вечеря на свещи, докато едва 12% имат планове да пътуват. Повечето необвързани пък ще излязат на среща с приятели, а 14% ще си останат сами вкъщи.

Фаворити сред подаръците за Свети Валентин са парфюмите с 26% и саморъчно изработените подаръци със 17%. Непосредствено след тях са пътуванията и плюшените играчки с 16%.

Планираните покупки за празника отчасти се припокриват с желаните - 39% мечтаят за пътуване, а парфюм очакват да получат една трета от потребителите. На бижу от любимия се надяват 29% от анкетираните.

Близо 40 на сто от влюбените са готови да похарчат между 30 и 100 лв за подарък, като 17% биха отделили над 100 лева.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама