Брад Пит: Обвиненията на Анджелина Джоли за насилие са неверни


Брад Пит: Обвиненията на Анджелина Джоли за насилие са неверни
Снимка: Getty Images

Адвокатката на Брад Пит заяви, че актьорът ще продължи да отговаря в съда на обвиненията на бившата си съпруга Анджелина Джоли, че я е малтретирал и е душил едно от децата им по време на полет през 2016 г., предаде "Асошиейтед прес".

По думите ѝ Пит поема отговорност за фактическите си действия, но не и за аспекти от нейната версия, които не отговарят на истината.

"Брад е поел отговорност за действията си от първия ден, за разлика от другата страна. Той обаче няма да носи отговорност за неща, които не е направил", се посочва в изявлението, направено от адвокатката на актьора Ан Кайли.

Тя допълва, че клиентът ѝ е бил обект на всякакъв вид лични нападки и неверни твърдения.

Изявлението беше направено в отговор на делото, което Анджелина Джоли заведе по-рано през седмицата. Холивудската звезда обвинява бившия си съпруг, че по време на полета я е хванал за главата и я е разтърсил, след което е душил едно от шестте им деца и е ударил друго, когато те са се опитали да я защитят. Искът е подаден в хода на съдебна битка за френска винарна, на която двамата са съсобственици.

Кайли не уточнява кои аспекти от историята на Анджелина Джоли отрича Брад Пит отрича и за кои поема отговорност.

ФБР и Службата за защита на децата и семействата на окръг Лос Анджелис разследваха обвиненията, но решиха да не предприемат действия срещу Брад Пит.

"За щастие, различните държавни органи, които другата страна се опита да използва срещу него през последните шест години, взеха свои собствени независими решения", се казва още в изявлението на Ан Кайли. "Брад ще продължи да отговаря в съда, както винаги е правил."

Представители на Анджелина Джоли не са отговорили на запитванията за коментар.

Нито Пит, нито Джоли са говорили публично за случилото се по време на полета през 2016 г.

58-годишният Брад Пит и 47-годишната Анджелина Джоли бяха сред най-известните холивудски двойки в продължение на 12 години. Те бяха романтични партньори от десет години, когато се ожениха през 2014 г. Джоли подаде молба за развод скоро след въпросния полет. През 2019 г. съдия обяви двамата за необвързани. Бракоразводното им дело обаче не е финализирано, като въпросите за попечителството и финансовите аспекти все още са спорни.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама